Home
 ISP diensten
 Webdesign
 Vraag&antwoord
 Webmail
 Contact

 Overzicht

 Klantcode:
 
 Wachtwoord:
 
 

 Wachtwoord
 vergeten?

Micpoint BV internetdiensten biedt betrouwbare en flexibele oplossingen voor hosting van websites en e-mail. Op deze pagina's leest u meer over de unieke mogelijkheden.

 • Web site hosting
  Het beschikbaar stellen van uw eigen pagina's op internet. De hele wereld kan uw site 24 uur per dag, 7 dagen per week bekijken. Bij alle pakketten krijgt u onbeperte toegang tot onze FTP server. Wat wil zeggen dat u zelf ten alle tijden uw web site kunt aanpassen.
 • E-mail afhandeling
  Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Met POP3 worden uw e-mail berichten op onze server verzameld, totdat u de berichten ophaalt met een e-mail programma (bijvoorbeeld MS Outlook Express). De berichten die u verzendt worden door uw e-mail programma op onze server achtergelaten. Onze server handelt de verdere bezorging van de berichten af.
  Naast POP3 kunt u bij ons ook gebruikmaken van bSMTP (batched SMTP). bSMTP is uitermate geschikt voor bedrijven die een eigen mailserver hebben, maar niet beschikken over een eigen DNS. bSMTP is met name bedoeld voor mensen die vaak verbinding hebben met internet. Bijvoorbeeld via ISDN router, kabel of DSL.
 • Virusscanner
  Niets is vervelender dan het ontvangen van een virus of zelf versturen van een virus per mail. Het is niet alleen vervelend maar ook schadelijk voor uw bedrijf. Om deze schade te voorkomen scannen wij alle binnenkomende en uitgaande mail op virussen.
 • Site building
  Heeft u niet de tijd en/of kennis om uw eigen web site te maken, dan kunnen wij u daarbij helpen.
 • Zoeken naar een vrij domein
  U kunt alleen een nieuwe domeinnaam registreren als deze nog niet door iemand anders geclaimd is. Als u wilt weten of de domeinnaam die u in gedachte heeft nog vrij is typt u deze in de onderstaande box. Als u uw bestaande domeinnaam van een andere provider naar Micpoint BV internetdiensten wilt verhuizen kunt u hier ook gebruik van maken.
 • Domeinregistratie
  U kunt bij ons domeinnamen met de volgende extensies registreren: nl, eu, com, net, org, info en to. In overleg zijn ook andere extensies mogelijk. Zoek hier naar een geschikte domeinnaam:
  www.
 • Leveren van ADSL/SDSL verbinding
  Wij kunnen uw bedrijfsnetwerk veilig aan het internet koppelen via een xDSL verbinding. Naast het aanvragen en aansluiten van de xDSL koppeling kunnen wij ook de volledige beveiliging van het netwerk verzorgen via firewalls, intrution detection, virusscanning etc.
SIDN Registrar AllIP
Deelnemer Stichting Internet Domeinregistratie Nederland. All IP Europe BV levert bedrijven plaatsonafhankelijke datacommunicatie en services die maximaal beveiligd zijn.